Om oss

Om oss

Vi är ett ledande IVD-företag och erbjuder våra kunder och partner de bästa lösningarna samt kundfokuserad service, produkter av hög kvalitet och snabb hantering. Vi främjar en effektiv och flexibel sjukvård genom att utveckla och tillverka tillförlitliga, snabba och lättanvända diagnostiska test för den patientnära vården.

Vi är ett IVD-företag med säte i Finland som har närmare 50 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av tillförlitliga, snabba och lättanvända diagnostiska test, särskilt för primärvården. 

Vi erbjuder våra kunder och partner de bästa lösningarna med kundfokuserad service, produkter av hög kvalitet och snabb hantering. Med inställningen att ingenting är omöjligt arbetar vi för att tillhandahålla flexibla lösningar för våra kunders specifika behov. 

Vi har 300 hängivna medarbetare som strävar efter att ligga i framkant när det gäller att ta fram verktyg för en bättre sjukvård. Genom att steg för steg fatta rätt behandlingsbeslut bidrar vi till att bekämpa ett av de största hoten mot global hälsa, antimikrobiell resistens. 

Utöver vårt huvudkontor i Esbo i Finland har vi lokala kontor i 12 olika länder: Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Ungern, Polen, Nederländerna, Belgien, Estland och Kina.

Vi är mer fokuserade än någonsin på att expandera vårt företag och utveckla produkter som tillgodoser behoven hos våra kunder nu och i framtiden.

Vår verksamhet omfattar mer än 60 länder världen över. Våra flaggskeppsprodukter QuikRead go® används över hela världen med närmare 60 000 sålda instrument. Vi följer helt och hållet kvalitetsstandarden ISO 13485 samt FDA:s krav.

Värderingar, mission och vision

  • Värderingar
  • Mission
  • Vision